شرایط دریافت ویزای شنگن ( شینگن )

اخذ ویزای شینگن (شنگن ) و ویزای یک طرفه جهت اقامت

 

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن schengen visa

دریافت ویزای شینگن برای افراد با شرایط سنی مختلف و نوع شغل آنها و همچنین جنسیت افراد متفافت

میباشد . ولی شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز به شرح زیر میباشد:

۱-پرینت حساب بانکی همراه با ترجمه و ممهور با مهر بانک صادر کننده

۲-گواهی شغلی یا جواز کسب برای افراد با شغل آزاد

۳-سند ملکی به نام شخص در خواست کننده

۴-چک ضمانت در وجه آژانس برای ضمانت برگشت مسافر

 

کشورهای عضو شنگن

در زیر نام ۲۸کشور عضو شینگن که با ویزای شنگن می توانید به آنها سفر کنید آمده است که عبارتند از :

سوئد، فنلاند، استونی، مجارستان، لاتویا، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلونی، اسلواکی، آلمان

ایتالیا، فرانسه، هلند، سوئیس، اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، یونان، نروژ، پرتقال، اسپانیا

و همچنین از سال ۲۰۰۹ به بعد کشورهای قبرس ، بلغارستان ، رومانی و سوئیس نیز وارد شنگن شدند.

با داشتن ویزای شنگن فرد می تواند به تمامی این کشورها سفر نماید/.

 

البته کشورهای عضو اتحادیه اروپا ۲۸ کشور میباشد که نباید آنها را با کشورهای شنگن اشتباه گرفت

کشورهای آلمان، اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، انگلیس،ایتالیا، ایرلند، بلژیک

بلغارستان، پرتغال، جمهوری چک، دانمارک، رومانی، سوئد، فرانسه،فنلاند، قبرس

لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، کرواسی، هلندو یونان

 

نمودار زیر مشارکت کشورهای اروپایی در توافق نامه‌های مهم اروپایی را مشاهده میکنید

رنگ سبز: حوزه پولی یورو

رنگ قرمز: کشورهای عضو پیمان شِنگِن

رنگ آبی: کشورهای عضو اتحادیه اروپا

رنگ بنفش: حوزه اقتصادی اروپا

رنگ زرد: انجمن تجارت آزاد اروپا

 

عکس کشورهای شنگن

 

 

 

 

پاسخ دهید